Bayer gynekologiassa

Bayerin gynekologiatuotteet tukevat naisia elämän eri vaiheissa. Tuotteisiimme kuuluvat pitkäaikaiset ehkäisymenetelmät, ehkäisypillerit ja hormonivalmisteet niin endometrioosin kuin vaihdevuosioireiden hoitoon. Olemme markkinajohtaja hormonaalisessa raskaudenehkäisyssä.

Bayer tutkii, kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ja terveyttä parantavia tuotteita. Näillä sairauksien diagnosointiin, ehkäisemiseen ja hoitamiseen tarkoitetuilla tuotteilla lisätään hyvinvointia ja parannetaan elämänlaatua.

Bayer - Science For A Better Life

Kansainvälisen Bayer-konsernin ydinosaaminen on Life Science –alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Yrityksen tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Samalla Bayer haluaa luoda sidosryhmilleen lisäarvoa innovaatioilla sekä panostaa kasvuun ja parempaan tuottavuuteen.

Bayer toimii maailmanlaajuisesti lähes kaikissa maissa. Suomessa Bayer työllistää yhteensä noin 800 henkilöä Espoon ja Turun toimipaikoissa. Turussa sijaitseva tuotantolaitos on yksi konsernin globaaleista lääkealan tuotantolaitoksista. Yhtiön Espoon toimipisteessä toimii Bayerin Pohjois-Euroopan alueorganisaation, Bayer Nordicin, pääkonttori.