Bayer raskauden ehkäisyn edelläkävijänä

Nuoret naiset vaeltamassa

  

Raskauden ehkäisy on yksi Bayerin erityisosaamisalueista. Tuotevalikoimastamme löytyy erilaisia hormonikierukoita ja ehkäisypillereitä sekä kuparikierukka, minipilleri ja ehkäisykapseli.

Bayerilla on pitkä kokemus ehkäisyvalmisteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Turun tuotantoyksikössä valmistetaan pitkäaikaisia ehkäisyvalmisteita, joista lääke vapautuu usean vuoden ajan.

Bayer - Science For A Better Life

Kansainvälisen Bayer-konsernin ydinosaaminen on Life Science –alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Yrityksen tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Samalla Bayer haluaa luoda sidosryhmilleen lisäarvoa innovaatioilla sekä panostaa kasvuun ja parempaan tuottavuuteen.

Bayer toimii maailmanlaajuisesti lähes kaikissa maissa. Suomessa Bayer työllistää yhteensä noin 800 henkilöä Espoon ja Turun toimipaikoissa. Turussa sijaitseva tuotantolaitos on yksi konsernin globaaleista lääkealan tuotantolaitoksista. Yhtiön Espoon toimipisteessä toimii Bayerin Pohjois-Euroopan alueorganisaation, Bayer Nordicin, pääkonttori.